2014. július 10., csütörtök

9.rész - Szeptember 21. 1/2

Nagyon szépen köszönöm a kommenteket, iszonyatosan jól estek! <3 Imádlak titeket! :*

"Szülinap. Nem mindig kapsz ajándékot azoktól akiktől szerettél volna, vagy számítottál rá. De amit kaptam...Az nem csak ajándék volt, az egy bocsánatkérő ajándék is." - Violet Payne 

Lola Malik

- Mit képzeltek magatokról?! - üvöltött ránk Harry, aki megzavart minket Bennel. Megforgattam szemeim, majd épp indulni készültem, mikor rám szólt hogy maradjak a helyemen. - Azok után, amiket megtettem ma érted, szerintem engedelmeskedned kéne. - nézett rám szúrósan, mire lomhán megálltam és vártam a kivégzésre. - Partick kérlek menj fel Violethez és játssz fele. - mosolygott a kisfiúra, aki engedelmeskedett neki és boldogan felrohant. - Ti ketten - mutatott ránk - Nappali, most! - Harold előre ment, mire mi lemaradtunk Tomlinsonnal. Mögém jött és hátulról átölelt, majd belepuszilt a nyakhajlatomba, mire felnevettem, mert az egy igen csikis hely. - Azonnal gyertek ide, és ne vihorásszatok. - mély kemény hangja Stylesnak furcsa volt számomra, mert sosem hallottam ilyennek. Ben maga felé fordított és szenvedélyesen megcsókolt, majd elvigyorodott. 
- Mi chica. - vigyorgott rám eszeveszettül szexi mosollyal, mire szinte elájultam. De nem csak attól az ajkaktól...hanem attól is amit mondott, méghozzá spanyolul.
- Tudsz spanyolul? - szóltam utána mert ő már elindult a nappaliba, így szedni kezdtem a lábaim. 
- Un poco. Me vendría bien un maestro. (Kicsit. Jól jönne egy tanár.) - kacsintott, mire egyből levágtam, hogy mit akar. Mire én már beértem, Ben a kanapén ült, míg Harry karba font kezekkel állt előtte. Leültem Benjamin mellé, mire ő átkarolta a vállam, és adott egy puszit az arcomra, hatása miatt felkuncogtam.
- Elég legyen. - morogta Harry. 
- Mi van Harry? Miért nem örülsz nekünk? - kérdeztem teljesen ártatlanul és kedvesen.
- Miért? - kidülledt szemekkel meredt rám, majd ingatni kezdte a fejét - Lola, te kapcsolatban élsz egy normális fiúval, míg Ben egy kibaszott nagy nőcsábász és csak kihasználna téged. Ezért.
- Miért Ben nem egy normális fiú? Had legyek már azzal akivel én szeretnék! Unom már, hogy mindig beleszólnak az életembe, hogy mit hogy csináljak és mikor hova menjek. Ez az én életem! Mostmár nincs itt se apa, se anya, hogy beleszóljanak mit csinálok rosszul és hogy utána kioktassanak! - időközben valamikor felálltam és szemeztem Styles-val - Te pedig Styles, nem vagy az apám. - sziszegtem a fogaim között, miközben megböktem a mellkasát. - Tudod, még mindig nem bocsájtottam meg azt, amit tettél a családdal. Miattad majdnem vége lett! Majdnem elvesztettem apát! És miattad. Remélem a bűntudatod jól van. Mert kedvem támadt kicsit felpiszkálni. - gúnyosan vigyorogtam rá, majd sarkon fordultam és felmentem a szobámba. 
Leültem az ágyamra és végiggondoltam a mai napot. Kezdjük az elején...Violet és én...Várjunk csak! Violet és én! Basszameg! Holnap van a születésnapunk! Mert hát ugye egy napon születtünk, ami számukra mindig is azt jelentette, hogy ikrek vagyunk. Csak a sors szervezhette úgy, hogy egy napon szülessünk, és legjobb barátnők legyünk, testvérek. Holnap, azaz szeptember 21.-én 15 évesek leszünk. Juhú. Nem nagyon érdekelt engem sosem, inkább Vio volt oda érte mindig, mert szerinte, ilyenkor  kapunk egy csomó ajándékot, így nem kell nekünk elmenni a plázába hogy megvegyük..Istenem, hiányzik. Borzalmasan hiányzik és fáj, hogy ennyire rosszban vagyunk. Hirtelen felindulásból felálltam és a szekrényemhez rohantam. Kivettem egy fekete leggings-et és egy lenge "SUMMER" feliratú fehér haspólót, hisz jó idő van, majd a vörös-fekete Air Max cipőmet magamra kaptam és a fejemre nyomtam egy napszemüveget. Miután végignéztem magamat az egész alakos tükörben, egy kisebb hátizsákba bepakoltam a pénztárcám, az irataimat, a lakáskulcsot és a telefonomat a fülhallgatóval együtt. Lebaktattam a lépcsőn, majd mielőtt bárki is észrevett volna, kisurrantam a házból. A fülest magamra aggattam, majd egyből benyomtam Calvin Harris - Summer c. számát. Gyors léptekkel haladtam az utcákon, míg végre el nem értem a plázához, ahol egyből bementem az ilyen nyomtatós, ajándék készítős üzletbe. Kihúztam a fülemből a zenét, majd beálltam az asztal elé, ami mögött egy pasi ült, aki a laptopját nyomkodta. 
- Segíthetek? - kérdezte unott hangon, mire megforgattam a szemeim és elkezdtem mondani, hogy mit kérek.

Violet Payne

Reggel van. Szeptember 21. Szülinapom van! Vááááááá! Mikor rájöttem milyen nap is van, örömömben ugrálni kezdtem!
- Szülinapom van, szülinapom van, szülinapom van! - énekelgettem hangosan, hogy biztos mindenkit felébresszek. Miután kiugráltam magam, megálltam a szoba közepén és körülnéztem. Három ajándék várt az asztalomon. Egy rajz Patricktól, amin én és apa, anya szerepel, ami miatt könnyek szöktek a szemembe, mert kis vörös szívecskék voltak a fejünk felett. Utána volt egy maci, aminek a hasára rá van írva, hogy "Happy Birthday!♥" és a fején egy kis partisapka volt, míg a nyakában egy cetlire rá volt írva, hogy Ben. Elmosolyodtam, mert nagyon cuki volt tőle, na meg ajándék is. Végül egy üveg pezsgő hevert az asztalomon. Felnevettem, majd kerestem még egy ajándékot, de nem találtam. Gondolhattam volna, hogy Lolatól nem kapok. De valahol a szívem mélyén, reménykedtem. Felvettem egy mosolyt, majd pizsiben csoszogtam le a konyháig, ahol Harry már megint Bent oktatta ki valamiért.
- Mi történt már megint? - kérdeztem köszönés nélkül.
- Jó reggelt szülinapos! - vigyorgott rám Benjamin, mire nevetve megforgattam a szemeim.
- Ben esküszöm, ne mássz rá megint Lolara! - fenyegette meg Harold "szigorú" hangon, amin muszáj volt felkuncognom. 
- Ehhez két ember kell, és ahogy észrevettem nincs Lola ellenére. Nem tehetek róla, dögös egy kiscsaj! - egy kaján vigyorra húzta ajkait, mire rosszallóan megráztam a fejem. Csak kihasználja Lolt. 
- Hé Violet. - szólt Harry, mire odanéztem - Ezt neked szánták. - tolt felém a pulton egy csomagot, nem is kicsit. Lola. Tudom hogy ezt csak ő küldhette. Felnyitottam a tetejét, majd belekukucskáltam. A legtetején egy hatalmas párna volt, amin mi voltunk rajta, az egyik közös fényképünk, meg az alján a szöveg: "Szeptember 21. hajnal 02:34 óta a legjobb barátnőm vagy, a nővérem, az ikertestvérem♥" Könnyek áztatták a szemem, miközben  szorosan öleltem magamhoz a fehér pihe-puha párnát. Miután sikerült letennem, tovább nézelődtem, hogy mit kaptam még. A következő dolog ami a csomagban volt, az egy doboz. Nagy nehezen kinyitottam, majd kivettem a benne rejlő tárgyat. Csodálva figyeltem a kezemben tartott Nikon gépet, abból is a legújabb, legprofibb gépet. Lola tudja jól, hogy imádok fotózni, és szerintem eszméletlen képeket készítek. Miután jó pár percig ámuldoztam az új szerzeményemen, hajlandó voltam letenni, de csak óvatosan, nehogy megkarcoljam egy kicsit is. A csomagban láttam, hogy van még valami benne, így kivettem egy lapocskát. "Nyisd ki a hűtőt." Ez állt a kis papírdarabon, így tettem, amit kért. Egy gyönyörű tortát láttam meg, amit gyengéden megfogtam és óvatosan kiemeltem, pont akkor mikor Ricky rohant lefelé a lépcsőn.
- Ú torta! Hidd el finom! - kacsintott rám, mire letettem a pultra az édességet és felemeltem a kisfiút.
- Na és honnan tudod, hogy finom? - kuncogtam fel, mert valami zabálnivaló ez a kölyök.
- Lolaval csináltam reggel! - büszkén kihúzta magát, majd elgondolkoztam. Olyan korán felkelt volna csak azért, hogy meglepjen? Na igen ez Lola. Nem ismer akadályt.
- Menj reggelizz meg. - tettem le mosolyogva a kisfiút.

Lola Malik

Reggel korán eljöttem, egyedül csak Patrick tudott felköszönteni. Nem volt túl sok kedvem senkihez, mégis egyből a suliba mentem, mert muszáj volt, ugyanis az első óra tesi. De mivel hétvégén véglegesek lettek az órarendek, így kiderült, hogy kedden és csütörtökön tesi helyett tánc lesz. Na és persze én a legtöbb táncot ismerem, így felkértek, hogy tanítsam meg én táncolni az osztályomat. Kurva jó. Mindegy, kibírom, erős lány vagyok, vagy legalábbis remélem. Amint beértem a suliba, egyből az öltöző felé vettem az irányt, ahol gyorsán átöltöztem, majd csengetés előtt pár perccel elkezdtem bemelegíteni. Amint a csengő hangja fülsüketítően a csöndbe vágott, az osztályom elkezdett beözönleni a tornaterembe. A tanár mellém állt, mire a fiúk, lányok beálltak 1-1 sorba, csönd lett.
- Mélyen tisztelt kilencedikesek. Mostantól a táncórákat Lola fogja tartani, így ha valaki nem teszi azt amit mond, akkor azt kivágom az óráról! Megértettétek? - a tanárnő kemény volt, de kellett is. 
- De tanárnő! Miért Lola?! - Alesha már megint nem bír magával...
- Mert tud táncolni! - szerintem a tanár ennyivel le is zárta, mert már meg is fordult és leült a helyére.
- Rendben, akkor először bemelegítünk. Fussatok két kört majd álljatok be két sorba. Utána egy kicsi gimnasztika. Mehet. - tapsoltam egyet a végén, hogy hatásosabb legyen. - Miután mindennel végeztetek, álljatok párba. Én mondom meg, hogy ki kivel lesz. Devon és Alesha, Bonnie és Hugo, Cassy és Eddie, Zoe és Lewis, Ben és Violet. Oké Tommy úgy tudom, hogy tudsz tangózni. - adtam ki az utasításokat, majd a maradék egy fiúhoz fordultam. Ő bólintott, mire mosolyogva magamhoz hívtam, hogy ő legyen a párom. 
- Oké, először megtanuljuk a tartást. Tartás nélkül a tánc olyan mintha pár hülye bohóckodna. Szóval, akkor a lányok a bal kezüket a fiúk vállára rakják, és maguk tartják a karukat, nem a férfinak kell megtartani. A fiúk a jobb kezüket a lányok derekára simítják, nem szabad őket megszorítani, egyszerűen majd hagyjátok had mozogjon a lányok testével. A másik kezetekkel megfogjátok a másik kezét. Nem kulcsoljátok össze, csak fogjátok. Megmutatom. - magyaráztam szerintem érthetően, majd szembeálltam a táncpárommal és bólintottam neki, hogy álljunk be. Miután tökéletesen beálltunk, szóltam, hogy álljanak be.
- Cserét akarok! - nyávogta Alesha, mire mélyen beszívtam a levegőt, majd lassan kieresztettem.
- Mondjad, mi a baj? - fordultam felé.
- Mással akarok táncolni! Devon egy paraszt, és bunkó.
- Hmm...pedig szerintem tökéletesen jó páros vagytok. - vigyorogtam gúnyosan. - Na álljatok össze! Mindenki.
Elkezdtem körbejárkálni és megnézni, hogy min kell korrigálni.
- Eddie, a derekán fogd, ne a csípőjén - szólaltam meg kedvesen és rájuk mosolyogtam, úgy mint mindenkire, akinek szóltam - Bonnie, te tartsd a karod, ne a párnak kelljen cipelnie - óvatosan megfogtam a karját és feljebb emeltem - Ben egyenesedj ki, ne állj görbén. - szóltam rá, majd Devonékhoz léptem - Lám, lám, lám. Tökéletesen beálltatok, nem kell ide párcsere. Rendben, akkor először is Tommyval bemutatjuk, hogy hogy néz ki a koreográfia. Utána pedig az alaplépesektől kezdjük. - Tommy elé álltam és egyik kezem a vállára helyeztem, a másikkal összefogtuk kezeinket, majd kiegyenesedtünk. Pipiskedni kezdtem, majd a szemébe néztem és nagyon aprót bólintottam. Elkezdtük bemutatni a koreográfiát, amit őszintén szólva Tommy fantasztikusan ügyesen végzett el. Miután felhúzott, a többiek felé fordultam, akik ámulattal bámultak, mire elmosolyodtam, majd tekintetem Hugora terelődött, aki féltékenyen méregette táncpáromat, majd rám nézett, mire őszintén elmosolyodtam és rákacsintottam. Egy csókot küldött felém, mire magamban felkuncogtam.
- Álljatok össze. - szólaltam meg, majd a lehető legegyszerűbben magyarázni kezdtem az alap lépéseket, amikből összeállítható egy sokkal hosszabb, gyönyörűbb tánc. Voltak nagyon ügyesek, de voltak a majdnem reménytelen kategória is. Sóhajtottam egyet, miközben méregettem őket, majd megkérdtem Tommyt, hogy segítsen azoknak akik elrontják, mire bólintott, én pedig bekopogtattam a tesitanáriba. Egy igen után benyitottam.
- Elnézést tanárnő a zavarásért, csak azt szeretném kérdezni, hogy miért pont tangót kell tanítanom a többieknek? - fordultam az asztal felé, ami mögött egy laptop társaságában ült a tanár.Sóhajtott, majd lehajtotta a gép tetejét és mutatta, hogy üljek le.
- Lola, félévkor lesz egy táncverseny itt a suliban, a bál előtti napon. Amelyik pár nyer, az a bál napján felléphet a produkciójával. - felelte. Szemeim ragyogni kezdtek a hír hallatán, mert én bizto9s indulok a versenyen, már csak egy partner kéne hozzá. Mondjuk Tommy nagyon jól táncol, lehet hogy ő pont tökéletes lenne. Bólintottam egyet, jelezve hogy felfogtam, majd megköszöntem és egy hatalmas vigyor kíséretében visszakocogtam a többiekhez.

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ismét nagyon jó lett a fejezet:) Gratulálok:)
    Ahj, hol vannak Zaynék, Liamék, Louisék és Niallék? o.O Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van velük. Egyébként. tetszik, ahogy Lola és Ben viselkednek egymással. Olyan aranyosak *-*
    Ééééééésssssssssss....Violet és Lola. Wao, ez egy hatalmas lépés volt Loltól és aranyos gesztus.:)
    Már nagyon várom a következő részt:)
    Molly xx

    VálaszTörlés
  2. Szia
    Szokas szerint imadom a reszt.
    De engem is erdekelne a szulok hol vannak.
    Varom a kovetkezot

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo lett ;)
    Imadunk! :*

    VálaszTörlés
  4. Lesz kövi rész? Nekem nagyon tetszik és kiváncsi is vagyok!!!! Xoxo szandi :)

    VálaszTörlés